WEDSTRIJDVERSLAG 08/12/2023 OHD A - AZ77 Maldegem 4-4

AZ77 Maldegem nam de beste start en leidde na het eerste kwart via doelpunten van Donkor en een ongelukkig own-doelpunt van Van der Cruyssen. OH Drongen milderde net vóór het fluitsignaal via Alandson Da Silva.

In het tweede kwart ontfutselde Brouwers de bal van de tegenstander en scoorde de gelijkmaker, maar in het derde kwart bracht Thyssen Maldegem opnieuw op voorsprong.

In het laatste kwart ging de wedstrijd snel op en neer. Van Der Cruyssen kopte OH Drongen op gelijke hoogte via schepcorner en Wymeels bracht de thuisploeg voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong. Thyssen legde tenslotte de 4-4 eindstand vast met een knappe individuele actie.

Billijke puntendeling tussen 2 ploegen die zich na de wedstrijd konden vinden in het resultaat.

 

1) 1-2

2) 2-2

3) 2-3

4) 4-4

 

 

Namens Thierry Simoens


Wijziging sporthal Memorial Glenn Maes 26 en 27 december

De werken aan de sporthal Keiskant gaan langer duren dan de vooropgestelde planning. Daardoor gaat ons tornooi , in overleg met Farys/Stad Gent, door in de Tolhuis Arena van Stad Gent.


Wedstrijdverslag 01/12/2023 Synergie A - OHD A 5-5

In een open en bijwijlen heel spectaculaire wedstrijd kwam OH Drongen op voorsprong in het 1ste kwart via een strafschop van Maxime Maes. Synergie Domino Oudenaarde antwoorde in het 2de kwart, ook al op strafschop en dit via Berwouts, en Pauwels die de bal ontfutselde en knap afrondde. Aan de rust was echter alles te herdoen omdat OH Drongen gelijkstelde op schepcorner.

Beide ploegen zochten in de 2de wedstrijdhelft naar de broodnodige 3-punter en het ging nu heel snel over en weer. De thuisploeg scoorde via Dujardin en Polet maar Drongen scoorde telkens tegen via Da Silva en Maes.

De 5-5 eindstand werd in een spectaculaire laatste kwart bereikt via doelpunten van Berwouts (op schepcorner) en Thibaut Maes. Terechte uitslag aangezien Synergie de beste kansen kreeg maar Drongen ook bleef steken op 3 corners.

 

1) 0-1

2) 2-2

3) 4-4

4) 5-5

Namens Thierry Simoens


WEDSTRIJDVERSLAG 24/11/2023 OHD A - Erwetegem A 6 - 7

In een spannende en uiterst tactische wedstrijd was het OH Drongen dat bijna de hele wedstrijd leidde met 1 doelpuntje voorsprong, tot zelfs de allerlaatste minuut.

De thuisploeg opende de score via Da Silva maar het antwoord van Erwetegem bleed niet lang uit via Ulens. OH Drongen nam een afwachtende houding aan en liet de bezoekers telkens komen. Dit leidde tot enkele knap uitgespeelde doelpunten van Maes (3) en Brouwers, en via Vandercruyssen op schepcorner. Bij Erwetegem was het de onvermijdelijke Ulens die voor de doelpunten (6) zorgde. 30 seconden vóór het einde was de stand nog in evenwicht en leken beide ploegen tevreden met het gelijkspel maar balverlies bij ons werd genadeloos afgestraft door de bezoekers. 

 

1) 2-1

2) 3-2

3) 5-4

4) 6-7

 

Namens Thierry Simoens


Wedstrijdverslag 17/11/2023 TN Ardooie - OHD A 8-2

OH Drongen toonde zich gretig in het eerste kwart en kwam dan ook verdiend voor via Da Silva.

In het 2de kwart werd het 2 maal koudweg gepakt op de counter via Cortvriendt en Debaere.

Ardooie ging in het 3de kwart verder op zijn elan en strafte enkele individuele fouten bij ons genadeloos af via Hillewaere en opnieuw Debaere. Drongen milderde via Vandercruyssen op schepcorner.

In het laatste kwart nam OH Drongen risico s, maar toonde het zich aanvallend onmondig en dreef TN Ardooie de score verder op via Debaere, Delacluse en Deman.

 

Tussenstanden:

1) 0-1

2) 2-1

3) 4-2

4) 8-2

 

Namens Thierry Simoens


“ Voetbal speel je met je hoofd, want de bal is vlugger dan je benen. ”

- Johan Cruyf -