Groep Haeck blijft onze club trouw en verlengt sponsorovereenkomst! MVC Opel Haeck Drongen wordt MVC Pervélo-Ligier Drongen !

Geweldig nieuws vanuit sponsor hoek: de familie Haeck blijft onze minivoetbalclub steunen voor de aankomende jaren!

Reeds 3 decennia lang werkt de club samen met dezelfde hoofdsponsor en speelde onder de naam Opel Haeck Drongen inmiddels een schitterend palmares samen waardoor het reeds ruim 25 jaar behoort tot de absolute top van het minivoetbal. En dat blijft ook zo!

Haeck startte enkele jaren terug een bijkomende business als fietshandelaar PERVELO te Gent en lanceert samen met micro mobiliteitsspecialist LIGIER, bekend van hun brommobielen, het allereerste netwerk in België en Nederland met een totaal aanbod gaande van klassieke e-bikes en cargo-bikes tot micromobielen, emissievrije lichte vrachtwagentjes en nog veel meer…  Alles voor de last-mile mobility onder 1 dak. Onze minivoetbalploeg ondergaat bijgevolg een belangrijke naamswijziging.

 

MVC Opel Haeck Drongen wordt vanaf seizoen 2024-2025 MVC Pervélo-Ligier Drongen !

 

Het zal uiteraard even wennen worden in de minivoetbalwereld maar door de verdere prima samenwerking tussen club en hoofdsponsor zijn we ervan overtuigd dat de nieuwe naam ook snel op de minivoetbalkaart zal worden gezet.

 

Hiervoor bestaat er geen betere manier dan vanaf 2024-2025 enerzijds de grote en kwaliteitsvolle jeugdwerking te blijven onderhouden en anderzijds met de seniorsploegen opnieuw successen te boeken!

De club, zijn leden en het bestuur wensen hier nogmaals uitdrukkelijk de familie Haeck te bedanken voor de jarenlange steun! Meer info over hun nieuwe project op www.pervelo.be of www.urbanmobilitygroupbenelux.com 

 

Namens het bestuur
Thierry Simoens


Wedstrijdverslag 12/04/2024 OH Drongen - Sint Gillis Waas 9-6

Beide ploegen hadden niks meer te winnen of verliezen en gingen voluit hun kans. In een evenwichtig 1ste kwart scoorden Roeland (afstandschot) en Van Der Cruyssen voor OHDrongen, en De Wilde en Melens voor SG Waas.Het was echter OH Drongen dat doordrukte in de 2de en 3de periode via goals van Wymeels en opnieuw Van Der Cruyssen. SG Waas miste intussen op schepcorner en verloor zo de aansluiting op 3-3. De thuisploeg dacht dat de schaapjes op het droge waren bij aanvang van de laatste periode en dreef zelfs de score nog op tot 7-2 via Da Silva. SG Waas knabbelde echter aan de achterstand en even leek het nog spannend te gaan worden via goals van Decoster (2) en De Wilde (2)maar het was opnieuw uitblinker  Iñaki Van Der Cruyssen die in zijn afscheidswedstrijd voor Drongen de partij besliste. Hij scoorde in totaal 5 doelpunten met daarbij enkele pareltjes achter het steunbeen. Wij wensen Iñaki te bedanken voor zijn inzet en wensen hem veel succes in zijn verdere carrière.

 

1) 2-2

2) 3-2

3) 5-2

4) 9-6

 

Namens Thierry Simoens


Wedstrijdverslag 22/03/2024 Erwetegem-OH Drongen 10-6

Spektakelrijke wedstrijd tussen 2 ploegen die er volop voor gingen vanaf de 1ste minuut. Het was Erwetegem dat een blitsstart nam en al in het 1ste kwart leidde met 5-1 via doelpunten van Vanhoolandt (2), Fouquet en van der Eecken. Drongen knabbelde de achterstand knap weg en kwam zelfs terug tot 5-5 in het 3de kwart met doelpunten van Maes (2), Roeland, Da Silva en Dumortier. Erwetegem was echter verplicht om voor de winst te gaan en voerde daarna opnieuw de druk op. Vanhoolandt (2) en Ulens (2) leidden de thuisploeg naar winst.

 

1) 5-1

2) 5-2

3) 7-5

4) 10-6

 

Names Thierry S.


Wedstrijdverslag 15/03/2024 OH Drongen - TNP Ardooie 5-2

Deze partij brak pas echt open in het 2de kwart met een afstandschot van thuisspeler Maxime Maes. Noah Dumortier verdubbelde de score voor OH Drongen na een heel knappe driehoek met Maxime Maes en Iniaki Van Der Cruyssen.

In het 3de kwart bouwde OH Drongen de voorsprong verder uit met doelpunten van opnieuw Maes (strafschop) en Jonah Wymeels. Een gehavend Ardooie was offensief te onmondig en kon pas tegenscoren in het laatste kwart via Debaere (2) op schepcorner en penalty. Opnieuw Maes legde de eindscore vast op 5-2 met een doelpunt vanop eigen helft.

1) 0-0

2) 2-0

3) 4-0

4) 5-2

 

Namens Thierry Simoens


Wedstrijdverslag 01/03/2024 OH Drongen - Synergie Oudenaarde 9-5

Open wedstrijd tussen 2 ploegen die niks meer te winnen of te verliezen hadden. Synergie opende al snel de score via Van De Velde op aangeven van Berwouts, OH Drongen scoorde tegen via Iniaki Van der Cruyssen op schepcorner.

In het 2de kwart toonde Drongen zich heel wat trefzekerder en liep uit tot 5-1 via Maxime Maes (penalty), Van Der Cruyssen in de omschakeling en Jesse Brouwers. Ook de jonge belofte Noah Dumortier pikte zijn doelpuntje mee.

In het 3de en 4de kwart bleef het snel over en weer gaan maar Oh Drongen kwam nooit meer echt in de problemen. De doelpunten voor Synergie kwamen er via Berwouts en Van Wymeersch, terwijl Drongen telkens repliceerde via Jonah Wymeels, Maes en opniew Dumortier.

 

1) 1-1

2) 5-1

3) 6-3

4) 9-5

 

Namens Thierry Simoens


“ Voetbal speel je met je hoofd, want de bal is vlugger dan je benen. ”

- Johan Cruyf -