Groep Haeck blijft onze club trouw en verlengt sponsorovereenkomst! MVC Opel Haeck Drongen wordt MVC Pervélo-Ligier Drongen !

Geweldig nieuws vanuit sponsor hoek: de familie Haeck blijft onze minivoetbalclub steunen voor de aankomende jaren!

Reeds 3 decennia lang werkt de club samen met dezelfde hoofdsponsor en speelde onder de naam Opel Haeck Drongen inmiddels een schitterend palmares samen waardoor het reeds ruim 25 jaar behoort tot de absolute top van het minivoetbal. En dat blijft ook zo!

Haeck startte enkele jaren terug een bijkomende business als fietshandelaar PERVELO te Gent en lanceert samen met micro mobiliteitsspecialist LIGIER, bekend van hun brommobielen, het allereerste netwerk in België en Nederland met een totaal aanbod gaande van klassieke e-bikes en cargo-bikes tot micromobielen, emissievrije lichte vrachtwagentjes en nog veel meer…  Alles voor de last-mile mobility onder 1 dak. Onze minivoetbalploeg ondergaat bijgevolg een belangrijke naamswijziging.

 

MVC Opel Haeck Drongen wordt vanaf seizoen 2024-2025 MVC Pervélo-Ligier Drongen !

 

Het zal uiteraard even wennen worden in de minivoetbalwereld maar door de verdere prima samenwerking tussen club en hoofdsponsor zijn we ervan overtuigd dat de nieuwe naam ook snel op de minivoetbalkaart zal worden gezet.

 

Hiervoor bestaat er geen betere manier dan vanaf 2024-2025 enerzijds de grote en kwaliteitsvolle jeugdwerking te blijven onderhouden en anderzijds met de seniorsploegen opnieuw successen te boeken!

De club, zijn leden en het bestuur wensen hier nogmaals uitdrukkelijk de familie Haeck te bedanken voor de jarenlange steun! Meer info over hun nieuwe project op www.pervelo.be of www.urbanmobilitygroupbenelux.com 

 

Namens het bestuur
Thierry Simoens


“ Voetbal speel je met je hoofd, want de bal is vlugger dan je benen. ”

- Johan Cruyf -